Creatief en praktisch net dat e'tje extra vormgeving

Jij zoekt vooral creatieve vormgeving welke praktisch en effectief werkt voor jou onderneming. Door te luisteren, mee te durfen denken en het lef om aan te pakken levert BEEENS freelance grafische diensten die kracht bij zetten! Lees hier welke doelgroepen wij helpen ontwerp keuzes te maken.

Marketing en Reclame bureaus

Als creatief marketing bureau is er vaak behoefte aan een freelance dienstverlener met flexibele en zelfstandige ontwerp kracht. Welke creatief en praktisch kan ontwerpen binnen een bestaand of nieuw project. BEEENS kan invliegen! Door inlevend vermogen en all-round ontwerp kennis en kracht op grafische uitvoering. BEEENS kan snel opgaan in nieuwe teams en anticiperen op bestaande projecten als grafische vormgeving, concept ontwerper en freelance webdesigner.

Vervanging inval grafische vormgever ontwerper tijdelijk bureau studio inhuren

Vrijblijvend kennis maken?

Nu direct hulp nodig bij een project? Neem contact op dan bespreken wij de mogelijkheden.

Ondernemers en starters

Als ondernemer of starter wil je goed voor de dag komen. Jou verhaal en het totaal plaatje moet gewoon kloppen en meegroeien met jou succes. Krachtige visuele grafische vormgeving bereik je door keuze te maken in wat je wel en vooral niet wil. Op freelance basis helpt BEEENS met het maken van deze keuzes en voeren uit. Zo kan jij effectief en consequent je visuele identiteit doorvoeren op een duurzame manier in bijvoorbeeld socials, printwerk en website.

Startende en Ondernemer zoeken grafische vormgeving freelance uitvoering webdesign

Gratis kleuradvies na kennismaking

Laten wij kennis maken! Na kennismaking ontvangt elke starter geheel vrijblijvend een kleuradvies.

Freelance grafische vormgeving op missie!

‘’Ondernemers en starters helpen ontwerpkeuzes te maken en deze om te zetten naar krachtige en spraakmakende visuele oplossingen!’’

- Nick Beens

Maatschappelijke en rijksinstellingen

BEEENS staat klaar voor culturele instellingen, overheidsorganisaties  en rijksdiensten met vraagstukken of problemen in het ontwerpproces. Ben of ken jij een organisatie die moeilijk projecten kan visualiseren, keuzes durft te maken of creatieve uitvoering niet van de grond krijgt? BEEENS bied hulp door mee te denken, analyseren en creatieve vakkundige keuzes te maken voor een duurzaam en toekomstbestendig ontwerp. Ik onderscheid mij als freelancer doordat ik krachtige ontwerp keuzes durf en kan maken door mijn ervaring, creativiteit en inlevend vermogen.

Instelling zoekt vormgever ontwerp grafisch advies gemeenschappelijk organisatie vormgeving website

Online meedenk meeting

Als kennismaking bied ik een online meedenk meeting, waarin ik luister, analyseer en waardevol advies geef met mogelijke oplossingen. Neem contact op voor een afspraak.