Supersonische ontwerp en vormgeving diensten overzicht

BEEENS levert een breed aanbod grafische diensten, hieronder vind je al onze sevices in branding, content creatie, webdesign en digitale vormgeving. Weet je niet welke ontwerp dienst bij jou ontwerp probleem past? Stel dan jouw ontwerp vraag, wij helpen je verder!

BEEENS freelance vormgeving grafisch webdesign concept creatief praktisch flexibel inzetbaar zelfstandig ontwerp ontwerper

GRAFISCHE VORMGEVING

Jij bent in dubio welke grafische middelen het beste bij jouw ontwerp oplossing horen, geen nood, je vind hier een overzicht van grafische diensten, ter ondersteuning van bestaande projecten of als start punt!

LOGO ONTWERP

Het logo is wie jij bent als ondernemer, de vorm, kleur en lettertype representeren je visie en missie in een beeldmerk. Onwijs belangrijk dat deze strikt en krachtig gebruikt in al jouw uitingen.

HUISSTIJL ONTWERP

Naast jouw logo wil je ook drukwerk, email handtekening en briefpapier in een passend envelop met jouw logo en identiteit zichtbaar. Dit zorgt voor eenheid en continuiteit in jouw visuele communicatie.

MAGAZINE

Magazines opmaken is een flinke klus die wij graag voor je klaren! Jij bepaald het aantal pagina’s de artikelen, verhalen, foto’s en de reclame voor de inhoud. Wij geven hier vorm aan en zorgen voor een professionele uitstraling.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Je Instagram, Facebook of Linkedin goedgevuld met interessante content? Content welke in lijn is met jouw identiteit? Wij maken digitale middelen zodat jij deze kan posten in berichten of stories.

CONCEPT ONTWERP

Nieuw project of sta je in de startblokken van jouw onderneming? Graag helpen wij je op weg met een stevige strategie, sprankelende identiteit of voorzien je van wel overwogen branding advies!

STRATEGIE

Wie is je doelgroep, wat voor dienst lever je en hoe ga jij die doelgroep jouw dienst verkopen? Allemaal vragen die jij helder op papier wil hebben voordat je begint aan de vormgeving van jouw bedrijf. 

BRANDING IDENTITEIT

Jouw merk verhaal moet staan als een huis. Nadat je strategie is bepaald gaan we deze omzetten in een duurzame visuele identiteit die op al jouw on- en offline kanalen gaat stralen.

VISUALISATIES

Jouw verhaal vertellen aan de hand van een afbeelding? De doelgroep een uitleg geven in de vorm van een visual of het plan met een 3d render kunnen presenteren. Wij helpen jouw graag adviseren en uitvoeren van de meest effectieve visualisatie.

INFOGRAPHIC

Jaarcijfers vermakelijke en informatief weergeven in jouw jaarverslag? Uitleg over het gebruik van een product of dienst. Je wil de hiërarchie van jouw bedrijf weergeven? Wij maken graag een passende infographic.

WEBDESIGN ONTWERP

Een website is het digitale product om jouw klant op de juiste manier te bereiken, product te verkopen of een verhaal te vertellen. Die eerste indruk is goud waard. Wij kunnen je daarbij helpen!

WEBDESIGN

Jouw identiteit duidelijk weergeven en doeltreffen met een website vergt een goed en uniek ontwerp binnen de kaders van het web. Praktisch zodat je zelf makkelijk berichten en pagina’s kan aanmaken. Wij ontwerpen een responsive webdesign in XD en ontwikkelen deze samen met onze developers voor wordpress of webflow.

USER EXPERIENCE

UX is het fundament van jouw nieuwe website. Hierin staat voorop wat je wil bereiken en wat de wens van jouw klant is. Door ons goed in te leven in de wens van de bezoeker, resulteert het ontwerp in een optimale gebruikers ervaring. Door een duidelijke wireframe kunnen we efficient jouw website ontwerpen.

USER INTERFACE

Als het doel en wireframe van jouw website duidelijk is, gaan we ontwerpen. Naast de functionaliteit moet een website ook mooi zijn, je wil immers dat de gebruiker ook terug komt en jouw identiteit herkent, dit kweekt vertrouwen.

E-ZINES

Magazine geheel interactief als digitale document. Folders en magazines gedigitaliseerd inclusief animaties is tegenwoordig helemaal normaal. Wij kunnen je helpen met onderandere MAGLR of FLIPSNACK