Grafische vormgeving

Jij bent in dubio welke grafische middelen het beste bij jouw ontwerp oplossing horen, geen nood, je vind hier een overzicht van grafische diensten, ter ondersteuning van bestaande projecten of als start punt!

BEEENS freelance vormgeving grafisch webdesign concept creatief praktisch flexibel inzetbaar zelfstandig ontwerp ontwerper

LOGO ONTWERP

Het logo is wie jij bent als ondernemer, de vorm, kleur en lettertype representeren je visie en missie in een beeldmerk. Onwijs belangrijk dat deze strikt en krachtig gebruikt in al jouw uitingen.

HUISSTIJL ONTWERP

Naast jouw logo wil je ook drukwerk, email handtekening en briefpapier in een passend envelop met jouw logo en identiteit zichtbaar. Dit zorgt voor eenheid en continuiteit in jouw visuele communicatie.

PRINT ONTWERP

Visitekaartjes, stand design, portable banner wij maken jouw ontwerp print klaar. Zelf een eigen idee met custom formaten? Elementen die in jouw marketing kanalen zeker niet kunnen ontbreken? Wij zorgen ervoor dat deze naadloos aansluiten op jouw identiteit.

STYLE GUIDES

Het handboek van jouw huisstijl en  identiteit zetten wij in een style-guide, deze omvat het juiste gebruik van het logo, kleur, typefont en style afbeeldingen. We bepalen wanneer, hoe en voor wat je deze toepast in jouw marketing. 

MAGAZINE

Magazines opmaken is een flinke klus die wij graag voor je klaren! Jij bepaald het aantal pagina’s de artikelen, verhalen, foto’s en de reclame voor de inhoud. Wij geven hier vorm aan en zorgen voor een professionele uitstraling.

FOLDERS / FLYERS

Handouts, folders en flyers you name it. Wij maken deze graag voor je op, dit kan eenmalig of met een vast te stellen template ontwerp. Zo kan jij elk event of nieuwe actie strak en naar jouw huisstijl de wereld in laten vliegen. 

STICKERS / SIGNING

Stickers voor jou etalage? Bedrijfspand maar nog geen logo en naam op de gevel staan? Wij kunnen dit voor je realiseren. Door de veelzijdige kennis in materialen en technieken, is geen wens tegek.

SOCIAL MEDIA CONTENT

Je Instagram, Facebook of Linkedin goedgevuld met interessante content? Content welke in lijn is met jouw identiteit? Wij maken digitale middelen zodat jij deze kan posten in berichten of stories.

ILLUSTRATIES

Informatieve 2D tekeningen gebruiken om jouw verhaal te vertellen, middels iconen of een karakter in een cartoon. Heel erg geschikt voor stappenplannen of het presenteren van jouw product.

PLATTEGRONDEN

Vanuit ufo perspectief visueel informatief de plattegrond weergeven? Dit in lijn met jouw huisstijl? Dat kan naast super praktisch dus ook mooi in jouw huisstijl.

ANIMATIES

Jouw logo omzetten in een bewegend beeld als gif of video bestand, zelfs mogelijk in de vorm van een digitale sticker. Informatieve animatie om jouw concept of idee duidelijk te maken, dat spreekt digitale boekdelen.

PACKAGING ONTWERP

Verpakkingen welke volledig aansluiten met jouw branding en doelgroep. Meedenken en uitvoeren zodat jouw product stevig de markt betreed.