Webdesign diensten

Een website is het digitale product om jouw klant op de juiste manier te bereiken, product te verkopen of een verhaal te vertellen. Die eerste indruk is goud waard. BEEENS kan jou daarbij helpen!

BEEENS freelance vormgeving grafisch webdesign concept creatief praktisch flexibel inzetbaar zelfstandig ontwerp ontwerper

WEBDESIGN

Jouw identiteit duidelijk weergeven en doeltreffen met een website vergt een goed en uniek ontwerp binnen de kaders van het web. Praktisch zodat je zelf makkelijk berichten en pagina’s kan aanmaken. Wij ontwerpen een responsive webdesign in XD en ontwikkelen deze samen met onze developers voor wordpress of webflow.

USER EXPERIENCE

UX is het fundament van jouw nieuwe website. Hierin staat voorop wat je wil bereiken en wat de wens van jouw klant is. Door ons goed in te leven in de wens van de bezoeker, resulteert het ontwerp in een optimale gebruikers ervaring. Door een duidelijke wireframe kunnen we efficient jouw website ontwerpen.

USER INTERFACE

Als het doel en wireframe van jouw website duidelijk is, gaan we ontwerpen. Naast de functionaliteit moet een website ook mooi zijn, je wil immers dat de gebruiker ook terug komt en jouw identiteit herkent, dit kweekt vertrouwen.

E-ZINES

Magazine geheel interactief als digitale document. Folders en magazines gedigitaliseerd inclusief animaties is tegenwoordig helemaal normaal. Wij kunnen je helpen met onderandere MAGLR of FLIPSNACK