Concept ontwerp

Nieuw project of sta je in de startblokken van jouw onderneming? Graag helpen wij je op weg met een stevige strategie, sprankelende identiteit of voorzien je van wel overwogen branding advies!

BEEENS freelance vormgeving grafisch webdesign concept creatief praktisch flexibel inzetbaar zelfstandig ontwerp ontwerper

STRATEGIE

Wie is je doelgroep, wat voor dienst lever je en hoe ga jij die doelgroep jouw dienst verkopen? Allemaal vragen die jij helder op papier wil hebben voordat je begint aan de vormgeving van jouw bedrijf. 

BRANDING IDENTITEIT

Jouw merk verhaal moet staan als een huis. Nadat je strategie is bepaald gaan we deze omzetten in een duurzame visuele identiteit die op al jouw on- en offline kanalen gaat stralen.

VISUALISATIES

Jouw verhaal vertellen aan de hand van een afbeelding? De doelgroep een uitleg geven in de vorm van een visual of het plan met een 3d render kunnen presenteren. Wij helpen jouw graag adviseren en uitvoeren van de meest effectieve visualisatie.

INFOGRAPHIC

Jaarcijfers vermakelijke en informatief weergeven in jouw jaarverslag? Uitleg over het gebruik van een product of dienst. Je wil de hiërarchie van jouw bedrijf weergeven? Wij maken graag een passende infographic.

ART DIRECTION

Lopend of nieuw creatief project? Leiding nodig in een creatief team om doelen te bereiken. BEEENS kan fungeren als Art director op freelance basis. Neem contact op voor meer informatie.  

PROTOTYPING

Nieuw product fysiek in handen hebben? Ervaren hoe jouw eindproduct uiteindelijk in de schappen komt te liggen? Wij ontwikkelen een prototype zodat je extra inzicht krijgt en eventueel nog de laatste retouches kan uitvoeren.

3D RENDER

Ja wij tekenen producten in 3D programma’s en kunnen deze vervolgens renderen tot representatieve visuals! Zo kan jij zo waarheidsgetrouw jouw product weergeven in presentaties, in de socials of in jouw webshop.

3D PRINTING

Producten of prototypes 3D printen geeft de beste review ervaring voor jouw product. Wij printen jouw ontwerp op de juiste schaal, vorm en in gewenst materiaal. Zodat jij het in real life optimaal kunt testen op functionaliteit bij jouw klanten.