Vormgever voor culturele en maatschappelijk-organisatie

Jouw organisatie, stichting of gemeenschap is opzoek naar iemand welke ideeën om kan zetten in een visueel goed verhaal. Vormgeving welke doelen behaald en visueel aantrekkelijk is. BEEENS helpt bij het maken van belangrijke ontwerp keuzes en voert deze resultaten uit.

Online meedenk meeting

Als kennismaking bied ik een vrijblijvende online meedenk meeting, waarin ik luister, analyseer en meedenk. Neem contact op via de button dan maken we snel een afspraak.

Maatschappelijke en rijksinstellingen

BEEENS staat klaar voor culturele instellingen, overheidsorganisaties  en rijksdiensten met vraagstukken of problemen in het ontwerpproces. Ben of ken jij een organisatie die moeilijk projecten kan visualiseren, keuzes durft te maken of creatieve uitvoering niet van de grond krijgt? BEEENS bied hulp door mee te denken, analyseren en creatieve vakkundige keuzes te maken voor een duurzaam en toekomstbestendig ontwerp. Ik onderscheid mij als freelancer doordat ik krachtige ontwerp keuzes durf en kan maken door mijn ervaring, creativiteit en inlevend vermogen.

Instelling zoekt vormgever ontwerp grafisch advies gemeenschappelijk organisatie vormgeving website

Prikkelende vormgeving voor organisaties en overheid instanties

‘’Inleven en meedenken, om vervolgens met praktische en creatieve resultaten mensen van informatie te voorzien’’

- Nick Beens