Identiteit, logo ontwerp en informatieve vastgoed website voor Spoor 390 in Tilburg

SPOOR390

Vastgoed met duurzame, krachtige en sociale kenmerken in de kern van Tilburg. Spoor390 biedt flexibele werk en kantoor ruimtes over verschillende verdiepingen aan de Spoorlaan 390 in Tilburg. BEEENS mocht vormgeven aan de identiteit, logo en website van Spoor 390 een project van CBRE en Naber bedrijfshuisvesting.

LOGO DESIGN

BEEENS ontwikkelde een zakelijke identiteit, logo en website voor Spoor390 geïnspireerd op het tegenovergelegen Tilburg Centraal Station met haar iconische en herkenbare dak constructie. De golvende zigzag beweging van het dak is terug te zien in het moderne logo. 

IDENTITEIT ONTWERP

Het kleur pallet is zorgvuldig ontworpen om de juiste doelgroep aan te spreken. De wens voor een zakelijke en frisse uitstraling welke ondernemers in en rond Tilburg interesse wekt. 

 

Groen voor een down to earth en toekomst bestendig gevoel aangevuld met een lichte grijs tint voor rust. Call to action donker blauw om de aandacht te trekken. Daarnaast is er een selectie sub kleuren welke net dat beetje extra diepgang bieden in het ontwerp.

LOCATIE ILLUSTRATIE

Doel van de website is om de USP’s van Spoor 390 duidelijke te communiceren, informatie te verschaffen en 360 view te geven van het pand aan de Spoorlaan. De doelgroep welke duurzaamheid en flexibiliteit voorop stelt en graag willen vestigen in of rond Tilburg door haar ideale ligging in het Zuiden van Nederland. Deze simpele illustratie laat dat in een opslag duidelijk zijn. 

ONE PAGE WEBSITE

De website is een one pager, welke in een oogopslag duidelijk maakt wat Spoor 390 uniek maakt. Responsive webdesign welke op dekstop, tablet en telefoon goed zichtbaar zijn. Helemaal klaar voor de toekomst en het aantrekken van ondernemers.

 

Bekijk de website snel op: https://spoor390.nl/