One-page webdesign voor bruisend en levendig 50KEIZERS inspiratieprojecten

50KEIZERS

Brigitte Wolthuis en Jeanet Remmelts twee prachtige mensen, ondernemers welke elkaar versterken in coaching en kunst. Deze versterking onder de naam 50KEIZERS biedt verbinding en verdieping aan groepen door inspiratie projecten. Ervaar jezelf en de ander door kunst, natuur, taal en muziek. BEEENS ontwierp de website met inschrijfformulier en logo animatie.

INSCHRIJFFORMULIER

De website voor 50 KEIZERS moet vooral informatief en uitnodigend aan voelen. Je nieuwschierig maken naar wat een inspiratieproject is en hoe je je daarvoor aanmeldt. Middels de cta kan er nu door een inschrijfformulier ingeschreven worden op de eerst volgende projectdag.

ANIMATIE LOGO

Het logo, kleurgebruik en beeldmateriaal ontworpen door Brigitte Wolthuis staat al als een huis. Ons werd wel gevraagd om van het logo een kleine animatie op te maken, zodat deze net wat extra speelsheid uitstraalt.

ONE PAGE WEBDESIGN

Deze responsive one-page website is wederom het levende bewijs dat alle informatie in een scroll beweging zichtbaar kan en mag zijn. Door krachtig en kort te communiceren leidt de website je naar het inschrijfformulier.

 

Bekijk hem snel: www. 50keizers.nl

 

Ook toe aan een nieuwe en informatieve website? 

Ontwerp Website: BEEENS.NL
Ontwerp Logo:  STUDIO.BEEEP.NL
Development: KASPAR.NL