Website aansluitend op huisstijl HIP22 met click-en-collect functie voor salon in Kampen

HIP22

Lizanne Bos Kapper en eigenaar van HIP22 Kappers Kampen kwam in corona tijd voor een nare verassing te staan. Ze kon voor lange tijd geen klanten ontvangen in de zaak, hierdoor liep ze veel inkomsten mis. Door toch een inkomsten stroom te generen vroeg ze BEEENS om een website met click-en-collect functie, zodat klanten toch gebruik konden maken van geselecteerde haar producten. 

CLICK EN COLLECT

Jij selecteert je producten en komt deze ophalen op een afgesproken tijdvak bij HIP22. Een functioneel en vloeiende tool welke bijna hetzelfde werkt als een webshop, maar dan zonder betaal systeem en verzending. Geheel online, precies volgens de corona regels.

TARIEVEN, DIENSTEN EN HET TEAM

Tevens beschikt de website over meerdere pagina’s met informatie over de diensten welke hip22 biedt, het team, tarieven en contactgegevens. Via het CMS kan Lizanne deze zelf gemakkelijk aanpassen of aanvullen. 

SEO EN ONLINE AFSRPAAK MAKEN

Inmiddels kan er gelukkig weer geknipt worden in de salon! Om weer nieuwe klanten aan te trekken, schreven wij een aantal SEO teksten welke de online vindbaarheid van de zaak vergroot. Als bezoeker kan je vervolgens een afspraak maken via de ‘Maak afspraak button’ welke linked naar de externe agenda met afspraak functie. 

Bekijk hem snel: www.hip22.nl

 

Ook toe aan een nieuwe en informatieve website? 

Ontwerp Website: BEEENS.NL
Development: KASPAR.NL